Wij bouwen

Betrouwbare professionele websites

Een goede website heeft een mooi webdesign, is gebruiksvriendelijk, doelgericht en goed zichtbaar op ieder apparaat. Maarliefst 89% van de potentiële klanten doorzoekt het internet voordat ze een keuze maken voor een product of dienst. Het is dus erg belangrijk dat je website op orde is. Voor een betaalbaar bedrag ontnemen wij deze zorgen voor jou zodat jij bezig kan met waar je goed in bent. Makkelijk toch?

Wij bouwen websites en webshops met een doel. Samen met jou bepalen we wat de doelen zijn van je website. Bijvoorbeeld het verkopen van producten, een afspraak inplannen of een offerte opvragen. Uiteindelijk is je website hét middel dat jouw unieke verhaal kan overbrengen en bijdraagt aan jouw doelstellingen.

Plan van aanpak

Hoe beginnen we?
Simpel, bij het begin. Geen zorgen, je bent in goede handen. In de eerste fase bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. We leren je beter kennen en bespreken je doelstellingen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een design voor je website.
De constructie fase
Nadat jij de benodigde content hebt aangelverd (denk aan logo, beeld & tekst) beginnen we met het bouwen van je website. Heb je geen content om aan te leveren? Geen probleem. Verhoogmedia helpt graag met het schrijven van teksten en het vinden van bijpassend beeldmateriaal via stockbureau’s. Ook kunnen wij een fotograaf voor u inschakelen.
Ready for take-off...
We presenteren je je nieuwe website. Uiteraard krijg je hierna de kans om feedback te geven. Nadat je tevreden bent met je gloednieuwe website gaan we deze lanceren. Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. Voor eventuele vragen of support kun je altijd op ons rekenen.
Subscription

Find the best plan to suits your needs

Veel starters hoeven geen enorme website met talloze functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops en boekingssystemen. Een goedwerkende basis website is in dit geval meer dan voldoende.

Wil je een website met een op maat gemaakt ontwerp en meerdere functionaliteiten, dan is het pro pakket voor jou geschikt. Samen met jou bepalen we wat de doelen zijn en vertalen we dit naar een website écht een bijdrage levert aan jouw organisatie.

Niet meteen duidelijk welk pakket het beste bij jou past? Geen probleem, neem gerust contact op en wij adviseren waar nodig.

Basis

499

Pro

799
let's work together

Heb je een digitale uitdaging voor ons? Neem contact op.

Neem contact op

info@verhoogmedia.nl

Of gebruik het

Contactformulier