ECOMMERCE

 

U wilt online gaan verkopen?

Dit is het moment.

Nu steeds meer winkels tijdelijk hun deuren sluiten als gevolg van het virus en de maatregelen die het RIVM oplegt, nemen de kansen voor webshops alleen maar toe. Overweeg je om een webshop te starten maar is het er nog niet van gekomen? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden!

 

Online verkopen begint allemaal bij een goed werkende professionele webshop. De webshops die wij bouwen zijn gebruiksvriendelijk voor zowel de eindgebruiker als de organisatie. Al onze webshops bouwen wij in WordPress met Woocommerce. Al miljoenen succesvolle online webshops draaien op deze populaire combinatie. In jouw eigen webshop kan jij jouw gehele assortiment kwijt. Door gebruik te maken van een webshop, heb je altijd de mogelijkheid om je assortiment uit te breiden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de lasten van een fysieke winkel. Makkelijk toch?

Wij vinden het belangrijk dat jouw website mooi, functioneel en goed vindbaar in Google is. voor een eerlijke prijs bouwen wij een webshop compleet naar jouw wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

ECOMMERCE

 

Wij ontwerpen en bouwen

Woocommerce webshops

Verkoop een uitgebreid assortiment

In jouw eigen webshop kan jij jouw gehele assortiment kwijt. Door gebruik te maken van een webshop, heb je altijd de mogelijkheid om je assortiment uit te breiden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de lasten van een fysieke winkel. De groeipotentie heb je volledig in eigen hand!

Altijd open met een webshop

Ultieme klantenservice bieden? Jouw klanten kunnen op elk gewenst moment een product kopen. Niemand die zich druk hoeft te maken om de openingstijden. Bovendien kunnen jouw klanten bestellingen plaatsen terwijl zij op de bank zitten in hun onesie.

Bespaar pand kosten door online verkoop

Als ondernemer wil je natuurlijk zo min mogelijk kosten voor je bedrijf. Wanneer je internetondernemer bent hoef je jezelf geen zorgen te maken om kosten voor een bedrijfspand. Een webshop runnen kan al vanaf jouw eigen woonkamer!

WINSTGEVENDE WEBSHOPS

 

Wij bouwen,

jij verkoopt

SAMENWERKEN?

 

Laten we iets moois neerzetten.