SAMEN EEN SUCCES

 

Samen maken wij van

jouw website een succes

Een goede website heeft een mooi webdesign, is gebruiksvriendelijk, doelgericht en goed zichtbaar op ieder apparaat. Maarliefst 89% van de potentiële klanten doorzoekt het internet voordat ze een keuze maken voor een product of dienst. Het is dus erg belangrijk dat je website op orde is. Voor een betaalbaar bedrag ontnemen wij deze zorgen voor jou zodat jij bezig kan met waar je goed in bent. Makkelijk toch?

 

Wij bouwen websites en webshops met een doel. Samen met jou bepalen we wat de doelen zijn van je website. Bijvoorbeeld het verkopen van producten, een afspraak inplannen of een offerte opvragen. Uiteindelijk is je website hét middel dat jouw unieke verhaal kan overbrengen en bijdraagt aan jouw doelstellingen.

ONZE WERKWIJZE

 

Plan van aanpak

Goed klantencontact is voor ons erg belangrijk. Daar hoort een transparante werkwijze bij. Om het overzichtelijk te houden hebben we het ontwerp proces in 3 stappen opgedeeld.

  • 01. Hoe beginnen we?

Simpel, bij het begin. Geen zorgen, je bent in goede handen. In de eerste fase bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. We leren je beter kennen en bespreken je doelstellingen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een design voor je website.

  • 02. De constructie fase

Nadat jij de benodigde content hebt aangelverd (denk aan logo, beeld & tekst) beginnen we met het bouwen van je website. Heb je geen content om aan te leveren? Geen probleem. Verhoogmedia helpt graag met het schrijven van teksten en het vinden van bijpassend beeldmateriaal via stockbureau’s. Ook kunnen wij een fotograaf voor u inschakelen.

  • 03. Ready for take-off...

We presenteren je je nieuwe website. Uiteraard krijg je hierna de kans om feedback te geven. Nadat je tevreden bent met je gloednieuwe website gaan we deze lanceren. Ook na de oplevering houden we contact met onze klanten. Voor eventuele vragen of support kun je altijd op ons rekenen.

SAMENWERKEN?

 

Laten we iets moois neerzetten.

info@verhoogmedia.nl | 06 209 366 11 | KvK: 77985990

Copyright © Verhoog Media