Neem een kijkje tussen de diensten die wij aanbieden.

Doelgerichte WordPress websites, professioneel logo design, website onderhoud, zoek machine optimalisatie. Verhoogmedia biedt het hele pakket om jouw onderneming succesvoller te maken.

Succesvolle websites

Een goede website heeft een mooi webdesign, is gebruiksvriendelijk, doelgericht en goed zichtbaar op ieder apparaat. Maarliefst 89% van de potentiële klanten doorzoekt het internet voordat ze een keuze maken voor een product of dienst. Het is dus erg belangrijk dat je website op orde is. Voor een betaalbaar bedrag ontnemen wij deze zorgen voor jou zodat jij bezig kan met waar je goed in bent. Makkelijk toch?

Winstgevende webshops

Online verkopen begint allemaal bij een goed werkende professionele webshop. De webshops die wij bouwen zijn gebruiksvriendelijk voor zowel de eindgebruiker als de organisatie. Al onze webshops bouwen wij in WordPress met Woocommerce. Al miljoenen succesvolle online webshops draaien op deze populaire combinatie. In jouw eigen webshop kan jij jouw gehele assortiment kwijt. Door gebruik te maken van een webshop, heb je altijd de mogelijkheid om je assortiment uit te breiden. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de lasten van een fysieke winkel. 

Grafisch ontwerp

De presentatie en vormgeving van je bedrijf is erg belangrijk, het is het is datgene wat jouw bedrijf herkenbaar maakt, naamsbekendheid geeft en waardoor jij onthouden vormgeving zorgt ervoor dat een positief beeld aan jouw bedrijf wordt gekoppeld.

S.E.O.

Naast een mooie website is het ook belangrijk dat deze goed wordt gevonden in Google. Met een goede SEO verbeter je je vindbaarheid in Google en haal je sneller nieuwe klanten binnen. SEO is in veel gevallen het startpunt van je online marketing aanpak. Bovendien is het een belangrijk onderdeel voor je online zichtbaarheid Wil je meer bezoekers naar je website genereren via zoekmachines, zonder te adverteren? We gaan graag met je aan de slag.

Neem contact op

info@verhoogmedia.nl

Of gebruik het

Contactformulier